STEN I BIGBAG

VI HAR DE LAVESTE PRISER PÅ STEN I DANMARK.

Sten er det perfekte undergrundsmateriale til byggeri og anlægning af haver. Vi har lige netop det, som du skal bruge af sten i bigbag og vi leverer altid direkte til din dør med kranvogn. Vi sælger vores sten billigt til både private og erhverv og alle er velkomne hos os!

ALLE PRISER ER ANGIVET INKL. LEVERING.
Vi leverer til hele Sjælland – dog kun brofaste øer.

Viser alle 4 resultater

Typer af sten til haveprojekter

Alt efter, hvad du skal have anlagt i haven eller på gårdspladsen, så findes der en række forskellige typer sten, egner sig bedre og dårligere til forskellige formål. Forskellen ligger primært i størrelsen på stenene, hvilket har betydning for, hvor fint underlaget bliver samt et par andre ting.

Overordnet set findes der tre typer sten, som anvendes til bygge- og haveprojekter:

  • Perlesten. Disse sten er typisk mellem 4-8 mm og anvendes typisk som underlag i blomstebede, ved gangstier eller lignende steder. De er ikke gode at bruge til indkørsler, da der er risiko for, at de små sten sætter sig fast i dækkene på biler.
  • Ærtesten. Disse sten er 8-16 mm og egner sig godt til indkørsler samt lidt større gangarealer, da stenene er større end perlesten men stadig små nok til at give en rimelig stabil overflade.
  • Nøddesten. Disse sten er de største og måler typisk 16-32 mm og anvendes derfor ofte på de største arealer, såsom gårdspladser og lignende.

Hos Godt Nok Sørensen kan du købe alle tre typer sten samt den endnu større type, kaldet håndsten.

Vælg de rigtige sten til dit projekt

Alt efter, hvilket have- eller byggeprojekt du har sat dig i tankerne, så skal du vælge de sten, der passer bedst til dit behov. Selvom man måske skulle tro det, så er sten ikke bare sten, og vælger man de forkerte sten, kan resultatet ende med ikke at blive særlig pænt eller i værste fald af dårlig kvalitet.

Groft sagt kan du for at sikre ordentlig dækning af et areal typisk slippe afsted med et tyndere lag af sten, jo finere dine sten er. Det skyldes, at der proportionelt vil være mere afstand mellem de større sten, og det derfor kræver, at du stamper et tykker lag, for at sikre fuld dækning.

Levering af sten i bigbag, tiplæsset eller med grab

Når du køber sten hos Godt Nok Sørensen, tilbyder vi en række forskellige leveringsmuligheder alt efter, hvad du har behov for. Med vores kranvogn kan vi levere dine sten i bigbag eller læsse det af ved din adresse med tiplæs eller grab.

Uanset hvilken leveringsform du vælger, har vi mulighed for at levere direkte til din dør.