Granitskærver i bigbag

VI HAR DE LAVESTE PRISER PÅ GRANITSKÆRVER I BIGBAG I DANMARK.

Hos Godt Nok Sørensen har vi granitskærver i flere nuancer og størrelser, som passer perfekt til indkørsler og andre projekter i haven. Vi leverer altid vores granitskærver i bigbag til døren med kranvogn, uanset om det er til privatperson eller virksomhed. Hvis du leder efter billige granitskærver, er du velkommen hos os.

ALLE PRISER ER ANGIVET INKL. LEVERING.
Vi leverer til hele Sjælland – dog kun brofaste øer.

Viser alle 8 resultater

Hvad er granitskærver?

Granitskærver er små granitsten som primært bruges enten som belægningssten eller som pyntesten i haven. En af grundene til granitskærvernes popularitet er, at de netop kan anvendes i en bred vifte af projekter. For blot at nævne et par eksempler, egner granitskærver sig f.eks. som:

  • Belægning under indkørsler
  • Pynt i forhaver og bede generelt
  • Belægning under havestier
  • Pynt nær ved huset, f.eks. ved soklen, ved nedløbsrør etc.

Granitskærver kommer i en række forskellige størrelser, fra de helt små skærver på 4-8 mm. til de største, der kan være helt op til 64 mm. Disse skærver kender man typisk fra industrien, herunder ved jernbaner.

Fordele ved granitskærver

En af de største fordele ved granitskærver, og en af grundene til at de er så populære blandt hus- og haveejere, er at de typisk er blandt de billigste belægningssten, du kan købe – både i indkøb og i selve arbejdet med at få dem lagt. Lægning af granitskærver er nemlig typisk en hurtig og nem opgave, og den er derfor ikke særlig kostlig.

Det, at stenene er nemme at lægge, gør dem dog ikke til et dårlige belægningsmateriale. Granitskærvernes skarpe kanter gør dem til et mere stabilt underlagt netop til indkørsler, stier m.m., når man sammenligner med andre, mere glatte belægningssten.

Bruger du granitskærver i dine bede, kan de lægges sammen med en dug eller andet underlag for at forebygge ukrudt – og derudover fungerer de rigtig fint som dræn i haven, da vand let rinder igennem laget af granitskærver.