Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger:

Godt Nok Sørensen
Kastholmvej 7,
4320 Lejre

Cvr. 30395948
Mail : gnsbestilling@gmail.com
Tlf: 2989 0362

Bestilling

På godtnoksørensen.dk kan du bestille sand, grus, jord og granitskærver i 1 ton bigbags direkte på vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, eller hvis du ønsker tilbud på større ordrer, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Alle priser er inkl. moms, inkl. miljøafgifter, råstofafgifter og levering.

Bestil 8 bags eller mere og få 15% rabat

Ved bestilling af over 8 valgfrie bags på samme ordre opnås vores store rabat. Vi tilbyder at levere de 8 bags på forskellige steder inden for samme postnummer på samme dato. Ved ønske om levering på flere adresser, angives dette udførligt i kommentaren til ordren. Angiv antal bags, og hvilket indhold + adresse.

Vi glæder os til at levere til jer!

Betaling

På www.godtnoksørensen.dk kan der betales med:

1. Visa-Dankort, mastercard og Maestro
Der tages ikke gebyr ved betaling. Beløbet hæves ikke på dit kort, før din ordre er godkendt og er klar til fragt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

2. Betaling via bankoverførsel
Ved betaling med bankoverførsel tillægges leveringstiden de bankdage der går fra du foretager betalingen til vi har modtaget betalingen. Normalt er det 1 bankdag. Ved straksoverførsel må der også forventes en ekstra leveringsdag. Du er dækket af købeloven, og af vore handelsbetingelser.

Betalingen foregår i sikkert betalingssystem fra Epay / Bambora.

Levering

Godt Nok Sørensen leverer til det meste af Sjælland, dog ikke Lolland, Falster og ikke brofaste øer. Aktuelle leveringstider finder du under vores leveringsbetingelser.

Leveringen finder sted med en Iveco 7 tons med 4tm kran | Bilens mål: L:4.25 m B: 2.30 m H: 2.40 | Trailer. L.6.10m B. 2.48 m

Levering af bakke og sø-materiale 1 ton i BigBag med Iveco lastbil med kran. Vores lastbil kan køre ind de steder hvor store lastbiler ikke kan.

Produktet leveres henstillet uden opsyn, hvis du som køber ikke er at træffe på leveringstidspunktet, eller ikke er på leveringsadressen på leveringstidspunktet.

Vi tilstræber altid at leverer der hvor du har angivet i din bestilling.

Leveringsomkostninger

Leveringsomkostningerne er inklusiv i alle priser på vores hjemmeside.

Returnering

Ved returnering af varer, betaler køber selv for fragten. Vi modtager kun hele bigbags retur. Returneringen kan ske til ovenstående adresse.

Reklamationsret:

Godt Nok Sørensen yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Godt Nok Sørensen indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres og efter aftale evt. krediteries. I forbindelse med reklamationssager afholder Godt Nok Sørensen returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dato du har modtaget produktet. Fortryder du købet, kan du for egen regning sende produktet tilbage senest den 14. dag efter modtagelsen, eller du kan nægte at modtage produktet når det leveres. Vælger du at sende produktet retur med vores lastbil, skal der betales en returfragt. Hvis du sender produktet retur, skal det være i samme stand, som da du modtog det. D.v.s. at fortrydelsesretten bortfalder, hvis produktets stand og mængde ikke er den samme som ved levering. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage efter at vi har modtaget produktet og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Pengene tilbagebetales via bankoverførsel. Ved ombytning af produkter, hvor ombytningen ikke er underlagt reklamationsret, betales der for fragt, returfragt og ny fragt.

Databehandling

Ved køb på Godt Nok Sørensen, modtager vi dine kontaktdetaljer – disse bruges udelukkende til at levere de bestilte varer, og vil naturligvis aldrig gøres tilgængelig for 3 part. Du kan læse vores Cooke og datapolitik her.