Bortskaffelse af jord

Har du en masse jord, du skal af med, er du kommet til det rette sted. Hos Godt Nok Sørensen tilbyder vi bortskaffelse af jord. Bemærk at vi dog ikke tilbyder afhentning af forurenet jord. Det vil sige jord, der har været i kontakt med blandt andet benzin eller olie. Har du derimod jord, hvor der er beton, natursten eller mursten i blandt, kan vi stadig stå for bortskaffelsen. 

Ved bortskaffelse af jord kommer vi også afhenter det i vores bil med grab, læsser jorden og bortskaffer den for dig. 

Alt du skal gøre for bestilling af bortskaffelse af jord er, at udfylde nedenstående bestillingsformular. Når du har udfyldt den med en beskrivelse af mængden af jord, vedhæftet et billede og indsendt bestillingen, modtager du en mail med et uforpligtende tilbud inden for 72 timer. Vær opmærksom på, at jorden vi afhenter maks må ligge 5 meter fra kantstenen. 

Priseksempel 1: 0-3 m3 jord, ca. 3,5 ton eller ca. 20 trillebørfulde = kr. 1.800,-
Priseksempel 2: 3-6 m3 jord, ca. 9 ton eller ca. 60 trillebørfulde = kr. 3000,-

  • Slip fil her eller

Bortskaffelse af overskudsjord

Hvis du efter dit haveprojekt har en del overskudsjord, kan det være en fordel for dig at få det afhentet. Det kan hurtigt blive mange ture frem og tilbage til genbrugspladsen for at få det hele bortskaffet – og det er både tidskrævende og besværligt. Hvis din bil heller ikke har anhængertræk, eller du ingen trailer har, så er det endnu en fordel at bestille professionel bortskaffelse af overskudsjord.

Udfyld vores formular her på siden, så sørger vi for hurtig og effektiv bortskaffelse af overskudsjord til en fornuftig pris.

Har du spørgsmål i forbindelse med bortskaffelse af jord, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.