Bestil afhentning af bigbags med haveaffald

Har du lidt haveaffald efter at have luget ud i bedene, så kan en bigbag være god til at samle det i. Denne kan derefter afhentes, hvilket er en fordel for dig, der ikke har lyst eller tid til selv at skulle køre på genbrugspladsen. Det er især også en fordel for dig, der hverken har anhængertræk, trailer eller måske endda bil.

Hos Godt Nok Sørensen tilbyder vi afhentning af bigbags med haveaffald til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder bigbag bigbag til haveaffald inkl. afhentning for 700,-. Du kan bestille vores bigbag til haveaffald online via webshoppen.

Ønsker du afhentning af bigbags med haveaffald, hjælper vi selvfølgelig også gerne med dette. Alt du skal gøre er, at udfylde nedenstående bestillingsformular her på siden. Udfyld alle felterne med de korrekte oplysninger. Vær ekstra opmærksom på at ordrenummeret stemmer overens med ordrenummeret på jeres ordrebekræftelsen, der er sendt i forbindelse med købet af bigbaggen. Kan I ikke finde jeres ordrenummer, er I velkommen til at kontakte os på mail info@godtnoksorensen.dk.

Bestil afhentning af haveaffald

  • Slip fil her eller

Fordelene med afhentning af bigbag med haveaffald

Har du et lille haveprojekt, hvor du ikke har brug for en hel container til haveaffaldet, så er en bigbag en fordel. Du kan fylde en bigbag med alt slags haveaffald, som jord, sand og afskårne grene fra buske og træer. Fylder du din bigbag med jord, skal du være opmærksom på, at vi ikke afhenter forurenet jord. Det vil sige jord, der har været i kontakt med benzin eller olie m.m. Det er okay, hvis der er natursten, mursten eller beton iblandet jorden.

Det er en fordel for dig, at du ikke skal bekymre dig om, at skulle køre til genbrugspladsen med haveaffaldet. Vi afhenter det, så du slipper for flere ture frem og tilbage.

Har du spørgsmål til vores afhentning af bigbag med haveaffald, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.