Afhentning af haveaffald

Har du været en tur i haven, har du nok opdaget hvor meget haveaffald, det efterlader. Haveaffald kan bestå af alt fra bunker af blade fra buske og træer du revet sammen, afskårne grene og hækaffald.

Bortkørsel af haveaffald kan hurtigt blive en uoverskuelig proces. Især hvis du ikke har et anhængertræk eller en trailer. Heldigvis kan du hos Godt Nok Sørensen bestille afhentning af haveaffald med enten grab eller i bigbag.

For at modtage afhentning af haveaffald skal du blot udfylde nedenstående formular. Beskriv for os hvor meget haveaffald, der skal afhentes, samt hvor det præcist er placeret. Vedhæft et billede af haveaffaldet, så vi lettere kan se mængden af det.

Når formularen er udfyldt og sendt ind, vil vi forsøge at sende et tilbud inden for 72 timer. Tilbuddet er gratis og uforpligtende.

Priseksempel 1 = 2.500 inkl. moms
Ca. 23 kubikmeter
Prisen inkluderer afhentning og bortskaffelse

  • Slip fil her eller

Afhentning af haveaffald med grab

Vi sparer dig for at skulle køre frem og tilbage til genbrugsstationen. Uanset mængden tilbyder vi afhentning af haveaffald. Har du meget haveaffald, der eksempelvis består af mange afskårne grene, så kan vi afhente affaldet med grab. Vi kan med afhentning af haveaffald med grab løse dine opgaver hurtigt og effektivt.

Har du meget jord, som skal fjernes, kan vi ligeledes gøre dette med grab. Bemærk her at vi ikke tilbyder afhentning af forurenet jord. Du kan læse mere om bortskaffelse af jord her.

Afhentning af haveaffald med grab er en fordel, hvis du gerne vil slippe hurtigt af med dit haveaffald. Det fylder nemlig meget i haven, og så forstyrrer det udseendet.

Vil du gerne have fjernet haveaffaldet hurtigt, så udfyld vores formular. Så sender vi et tilbud inden for 72 timer.